Servicii oferite

  • Filmari video profesionaleFilmari cu una sau mai multe camere la concerte si spectacole, festivaluri, expozitii, lansari de carte, conferinte.Filmari ale standului si a activitatii expozitionale a firmelor in cazul participarii la targuri si expozitii, realizarea de filme de prezentare.
  • Fotografii profesionaleFotografii nostri profesionisti realizeaza fotografii profesionale de produs, fotografii de marketing, fotografie de eveniment sau conferinte, utilizand aparatura profesionala Nikon.
  • Realizare filme documentareFilmul documentar este productia cinematografica fara actori, realizarea bazandu-se pe filmarea unor persoane, evenimente, peisaje sau obiecte din realitate. In filmele documentare nu se recurge la puneri in scena si nu se folosesc decoruri sau costume. Documentarele pot fi: filme de calatorie, filme stiintifice, filme didactice etc.
  • Realizare videoclipuri muzicaleBest Media Production ofera servicii de productie videoclipuri muzicale la un nivel profesional si calitate maxima.Oferim servicii complete de productie (locatii, casting/actori, stoaryboard), echipa + echipamente pentru filmare.
  • Creatie spoturi publicitare Creare si editare de spoturi publicitare, clipuri, coloane sonore, aplicare de efecte, dupa cerintele clientului.
  • Editare Video ( Montaj )Editarea Video este operatiunea prin care se selecteaza cadrele video relevante de cele nerelevante si se combina intr-un clip tot-unitar, de preferat urmarind un scenariu, fiind completata de post-procesare imagine,sunet si efecte speciale.Dupa terminarea editarii video, rezultatul este randat ("compilat") intr-un nou fisier video, acesta urmand a fi scris pe DVD/Blu-Ray.
  • Design & GraficaOferim servicii de grafica 3D si efecte vizuale de inalta calitate pentru spoturi comerciale, promotii de brand, animatii, scurt metraje, videoclipuri, etc.